Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach ανήκει στο Group TourHotel, μια οικογενειακή εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Η TourHotel.gr προσφέρει μοντέρνες επιλογές διαμονής στα 3 ξενοδοχεία πόλης που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ξεκούραστες διακοπές στο Kalamaki Beach, στα Ίσθμια Κορινθίας στην Πελοπόννησο. Επιπλέον, στην εταιρία TourHotel ανήκει ένα ταξιδιωτικό γραφείο που μπορεί να σας βοηθήσει με την οργάνωση ταξιδίων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία εδραιώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 από τους Όμηρο και Λίτσα Σταθοπούλου, οι οποίοι ξεκινώντας με το τουριστικό γραφείο, οργάνωναν εκδρομές στην Ελλάδα για τον εισερχόμενο τουρισμό. Μια δεκαετία αργότερα, αγόρασαν ένα κτήμα στην περιοχή Ίσθμια, κοντά στο κανάλι της Κορίνθου, μόνο μία ώρα μακριά από την Αθήνα και έχτισαν το ξενοδοχείο Kalamaki Beach. Το επόμενο βήμα ήταν η είσοδος στη ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας, όταν το 1982 άνοιξαν το ξενοδοχείο Αχιλλέας.

Έκτοτε, η δεύτερη γενιά της οικογένειας αγόρασε τα ξενοδοχεία Arion Athens (2004) και το Acropolis Hill (2010) τα οποία άνοιξαν για να υποδεχτούν τους πελάτες σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Σήμερα, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας, εξακολουθούμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενος τις υπηρεσίες μας με αγάπη, υπερηφάνεια, και σεβασμό στην αξία της φιλοξενίας.

Skip to content