Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach είναι πάρα πολύ εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη, καθώς είναι κοντά στην Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος).

Με ιδιωτικό πούλμαν του ξενοδοχείου: 

Το Kalamaki Beach Hotel μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο, με το ιδιωτικό του μίνι πούλμαν.

Με τον προαστιακό απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος): 

Απο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μπορείτε να πάρετε τον Προαστιακό. Θα χρειαστεί να κατεβείτε στο σταθμό «Κάτω Αχαρναί» και να κάνετε μετεπιβίβαση για τους συρμούς της γραμμής Αθήνα – Κιάτο. Θα κατεβείτε στον σταθμό της Κορίνθου. Η συνολική διάρκεια της διαδρομής είναι 1 ώρα και 30 λεπτά. Από εκεί μπορείτε να μεταβείτε στο ξενοδοχείο με το ιδιωτικό του πούλμαν (παρακαλώ καλέστε στη ρεσεψιον του ξενοδοχείου).

Οδικώς από την Αθήνα: 

Μπορείτε πανεύκολα να φτάσετε στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach από την Αθήνα, ακολουθώντας την Αττική Οδό και κατόπιν την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου.Οδηγίες: Αεροδρόμιο > Αθήνα > Ελευσίνα > Κόρινθος. Αφού περάσετε τη γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου, παραμείνετε στη δεξιά λωρίδα. Στρίψτε δεξιά στην Έξοδο Β’ προς Επίδαυρο και συνεχίστε για 6 περίπου χιλιόμετρα με κατεύθυνση προς Επίδαυρο. Στα αριστερά σας θα δείτε το ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel. GPS coordinates: 37.889207, 23.005317.

Οδικώς από το λιμάνι της Πάτρας:

Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach απέχει 125 χλμ. από το λιμάνι της Πάτρας. Με κατεύθυνση προς Αθήνα και αφού φτάσετε τον Ισθμό της Κορίνθου, βγείτε στην Έξοδο προς Επίδαυρο και συνεχίστε για 6 περίπου χιλιόμετρα με κατεύθυνση προς Επίδαυρο. Στα αριστερά σας θα δείτε το ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel. GPS coordinates: 37.889207, 23.005317.

 

Skip to content