Ονειρεμένες γαμήλιες δεξιώσεις στην Πελοπόννησο
Ονειρεμένες γαμήλιες δεξιώσεις στην Πελοπόννησο

Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach είναι ένας υπέροχος και μοναδικός χώρος στην Ελλάδα, ιδανικός για διοργάνωση γάμων, που θα αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους τους καλεσμένους. Για τα ζευγάρια που πάντα ονειρεύονταν μια όμορφη γαμήλια δεξίωση ατενίζοντας την παραλία και τη θάλασσα, το ξενοδοχείο Kalamaki Beach θα κάνει πραγματικότητα  κάθε τους επιθυμία. Σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο δίπλα στην πισίνα, μέσα σε καταπράσινους κήπους, ατενίζοντας τη θάλασσα του Σαρωνικού Κόλπου, κάθε στιγμή θα είναι ξεχωριστή.

 

*Οι φωτογραφίες αποτελούν ευγενή παραχώρηση του φωτογράφου Βασίλη Κουρούπη.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα αναλάβει κάθε λεπτομέρεια, από το φαγητό και τα ποτά, μέχρι τη διάταξη των τραπεζιών, τη μουσική, τη διαμονή και οτιδήποτε άλλο απαιτείται, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ώστε να απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής σας. Για να επισκεφθείτε τους χώρους μας και να δημιουργήσετε το πακέτο του γάμου σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο e-mail: [email protected] ή καλέστε μας στο +30 210 3235605 (ώρες γραφείου).

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ PDF

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βαπτίσεις & Κοινωνικές εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο
Βαπτίσεις & Κοινωνικές εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο

Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach στην Κόρινθο είναι ένας μοναδικός χώρος δίπλα στη θάλασσα, με ιδανική τοποθεσία για δεξιώσεις βαπτίσεων, πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν επιθυμείτε να διοργανώσετε την εκδήλωση της βάπτισης του παιδιού σας, μια οικογενειακή δεξίωση ή ένα πάρτι γενεθλίων, το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου Kalamaki Beach θα εξασφαλίσει την άριστη οργάνωση, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια με επαγγελματισμό και καλαίσθητες προτάσεις. Για να επισκεφθείτε τους χώρους μας και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσής σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο e-mail: [email protected] ή καλέστε μας στο +30 210 3235605 (ώρες γραφείου).

 

Skip to content