Συνεδριακός χώρος στην Κόρινθο
Συνεδριακός χώρος στην Κόρινθο

Το ξενοδοχείο Kalamaki Beach είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να συνδυάσετε εργασία και χαλάρωση. Το 4 αστέρων θέρετρο της Πελοποννήσου διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, σχεδιασμένη για να φιλοξενεί κάθε είδους επαγγελματική και κοινωνική εκδήλωση.  Η αίθουσα εκδηλώσεων «ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ», χωρητικότητας μέχρι 90 άτομα ατενίζει την όμορφη παραλία στον Κόλπο των Κεχριών και περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό κήπο με θέα στη θάλασσα.  Στις παροχές συμπεριλαμβάνεται ο τεχνικός εξοπλισμός για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσής σας, καθώς και υπηρεσίες εστίασης για ευχάριστα διαλείμματα από την εργασία.

Το συγκρότημα διαθέτει μεταξύ άλλων 4 γήπεδα τένις με ειδικό χώμα (canada-tenn), γήπεδο βόλεϊ, ιδιωτική παραλία, καταπράσινους κήπους και δύο πισίνες, ιδανικά για ομάδες παρακίνησης και δραστηριότητες team building στελεχών εταιριών, που μπορούν τέλεια να συμπληρώσουν τις συναντήσεις και τα συνέδριά σας.

Τέλος, τα 82 δωμάτια του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες του συνεδρίου σας σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα μετά από μια δύσκολη ημέρα συναντήσεων.
η εξειδικευμένη ομάδα μας θα αναλάβει κάθε λεπτομέρεια, καλωσορίζοντας την ομάδα σας και τους συνεργάτες σας σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ενώ θα επικεντρώνεστε στο περιεχόμενο του προγράμματός σας. Για να επισκεφθείτε τους χώρους μας και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσής σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο e-mail: [email protected] ή καλέστε μας στο +30 210 3235605 (ώρες γραφείου).

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ PDF

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι εγκαταστάσεις της αίθουσας εκδηλώσεων του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν :
Οι εγκαταστάσεις της αίθουσας εκδηλώσεων του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν :
  • Κλιματισμό
  • Καθίσματα με γραφική ύλη
  • Projector
  • Flip Chart
  • Επιπρόσθετος εξοπλισμός και υποστήριξη (κατόπιν αιτήματος / με χρέωση)
  • Catering διαθέσιμο απευθείας στο χώρο

 

Skip to content